vilniausatelje.lt

Individualūs siuvimo kursai

Norintiems išmokti siūti ar pasitobulinti, įgyti pradmenis ar lavinti įgūdžius, kviečiame į individualius siuvimo užsiėmimus Vilniuje.

Kodėl individualūs geriau nei grupiniai mokymai? Visų pirma dirbama individualiai, tai reiškia, kad visas mokymo dėmesys skiriamas asmeniškai.
Daugiau praktikos nei plikos teorijos.
Užsiėmai vyksta siuvimo studijoje, o ne teorinėje auditorijoje. Todėl visi kylantys klausimai atsakomi praktiniais pavyzdžiais.

siuvimo kursai vilniuje

Ko galima išmokti:

  • Konstravimo pagrindai
  • Darbas su iškarpomis
  • Audinių parinkimas
  • Konkretaus gaminio pasiuvimas

 

Programa sudaroma individualiai pagal turimas žinias ir norimas įgyti patirtis.

Kursų metu susipažinsite su profesionaliais siuvimo įrengimais: siuvimo mašinomis, lyginimo technika, išmoksite jas valdyti ir pritaikyti savo poreikiams. Norinčios išmokti konstruoti, sužinosite kaip teisingai modeliuoti drabužį, nuo ko pradėti ir kuo užbaigti ir kas yra kiekvienio modelio (ir nesvarbu ar tai suknelė ar paltas) pagrindas. Taip pat sužinosite kaip savarankiškai pasigaminti iškarpas  ir kaip jas naudoti, bei kokios klaidos pasitaiko dažniausiai. Kursų metu išmoksite ne tik parinkti audinį, bet ir jį „valdyti”. Bet teorijos bus mažai, nes viskas bus dėstoma praktiniais pavyzdžiais. Kursų metu pasisiūsite savo pirmąjį gaminį pagal drabužio gamybos technologijas. Kursų akademinių valandų kiekis derinamas asmeniškai pagal Jūsų turimas pradines žinias ir įgūdžius.

Norite išmokti siūti ar pasitobulinti įgūdžius – registruokites jau dabar.